Το αντίο της Κλέλιας Πανταζή στη φίλη της Άννα Πολλάτου

Ο αδόκητος χαμός της Άννας Πολλάτου, της αθλήτριας του ανσάμπλ, προκάλεσε θλίψη στον αθλητικό κόσμο και σόκαρε τις συναθλήτριες της και φίλες όπως την Κλέλια Πανταζή, με την οποία έχουν συμμετάσχει μαζί σε πολλές διοργανώσεις, έχουν μοιραστεί δωμάτιο και φυσικά πολλές χαρούμενες και μη στιγμές.

Η Κλέλια Πανταζή έγραψε στο Facebook της τις σκέψεις της για αυτό το τραγικό γεγονός: «…ναι, θα παραδεχτώ οτι ακόμα είμαι σε κατάσταση σοκ κ άρνησης…ναι, είναι περίεργο που είμαστε όλες μαζί για “λάθος” λόγο… Hara Kariami Eirini Aindili Christodoulou Eva Maria Georgatou

…αυτό το “όλες” μόλις διαβάστηκε τραγελαφικό… αφού λείπεις εσύ.. Anna Pollatou B

…το αυριανό μας ταξίδι, θα είναι
το πιο δύσκολο που έχουμε κάνει ποτέ…απλά είναι λάθος..όλο αυτό είναι λάθος κ άδικο κ δεν υπάρχουν λέξεις…κ δεν το χωράει ο νους.. κ η ανάσα κόβεται κ τα μάτια δακρύζουν για πολλοστή φορά..κ ακούς την καρδιά σου να σπάει ξανά κ ξανά…και απλά τίποτα δεν θα είναι ίδιο χωρίς εσένα…κ είναι τόσο αληθινό αυτό γαμώτο..

…είναι πέρα από τις δυνάμεις σου…από τις δυνάμεις μας…ποιες εμείς..; που βγάλαμε πέρα ολόκληρη Ολυμπιακή προετοιμασία..που τα βάζαμε με μεγαθήρια κ βγαίναμε πρώτες..που έχουμε σηκώσει στις πλάτες μας όλη την Ελλάδα κ την κάναμε περήφανη..

…Ε όχι.. Αυτό δεν “παλεύεται”.. Την απώλεια της αδερφής, της συγκατοίκου, της συναθλήτριας, της συμμαθήτριας……., αυτή δεν μας προετοίμασε ποτέ κανείς για το πως θα την αντιμετωπίσουμε…και ξαφνικά αισθάνεσαι τόσο μικρός κ ανήμπορος…και ξαφνικά τίποτα άλλο δεν έχει νόημα…μόνο μια λέξη…

ΓΙΑΤΙ..;» έγραψε και της αφιέρωσε πρώτα το τραγούδι Τα Παιδιά του Πειραιά και μετά ανάρτησε ένα βίντεο από την Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ, όπου μαζί με την Άννα διαγωνίστηκαν στο ανσάμπλ.
πηγή  koolnews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο